BEYONCE
BEYONCE
WONKA II
WONKA II
DIGIMON
DIGIMON
LA NAVIDAD EN SUS MANOS
LA NAVIDAD EN SUS MANOS
LOS JUEGOS DEL HAMBRE
LOS JUEGOS DEL HAMBRE
MIGRATION
MIGRATION
NAPOLEON II
NAPOLEON II
WISH
WISH
EL CASCANUECES
EL CASCANUECES
MANON
MANON
OPERAS&BALLETS
OPERAS&BALLETS

Condicions Fidelity

CONDICIONS GENERALS Ocine FIDELITY PLUS

La targeta Ocine Fidelity Plus, és un programa de punts, creat per OCI & CINE SL (OCINE) pels seus clients i premiar la seva fidelitat i confiança. Els punts seran intercanviats per regals i serveis que Ocine posarà a disposició dels seus clients. La inscripció al programa d'Ocine és gratuïta, tot i que la targeta té un cost d'1 €. La targeta Ocine Fidelity Plus no és un mitjà de pagament.

1. Sol·licitud Ocine Fidelity Plus

a. Poden sol·licitar la targeta Ocine Fidelity Plus totes les persones físiques majors de 18 anys a través del web de www.ocine.es o bé a les taquilles del cinema. Els menors han de fer la sol·licitud amb l'autorització del tutor del menor a les taquilles del cinema.

b. La sol·licitud de la targeta Ocine Fidelity Plus té un cost d'1 €. Els duplicats de la targeta (per pèrdua, robatori, targeta en mal estat ...) tenen un cost d'1 € i només es poden fer a les taquilles del cinema.

c. Per sol·licitar la targeta Ocine Fidelity Plus s'ha de completar el formulari de sol·licitud que hi ha al web ocine.es o bé el de les taquilles del cinema en l'horari de cada cinema per donar d'alta la targeta Ocine Fidelity Plus.

d. Per participar en el programa és estrictament necessari que les dades personals facilitades siguin correctes, l'empresa es reserva el dret a cancel·lar la targeta d'aquells titulars que hagin proporcionat dades falses o errònies.

e. Cada client podrà disposar d'una sola targeta Ocine Fidelity Plus, la qual serà personal i intransferible per la qual cosa Ocine podrà sol·licitar en qualsevol moment, quan ho consideri oportú, la presentació del DNI, NIE o passaport del titular.

f. Cada usuari amb targeta Ocine Fidelity Plus rebrà una targeta amb el codi que l'identifica i el faculta per beneficiar-se dels avantatges del programa, assignant-li un compte de punts on quedaran registrats els moviments d'obtenció, acumulació, caducitat i redempció d'aquests . Ocine es reserva el dret a retirar la Targeta en cas de detectar que la persona que la presenta no sigui el titular de la targeta. L'usuari podrà consultar les dades del seu compte a través del web identificant-se amb les seves dades d'usuari.

g. El titular podrà posar fi a la seva participació al programa de fidelització en qualsevol moment, notificant-ho per escrit a Ocine via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu postal: Trav. De la Creu, 35, 3r, 17002 Girona. Un cop cancel·lada la seva targeta Ocine Fidelity Plus, les seves dades seran eliminats immediatament.

2. Obtenció, caducitat i acumulació de punts

a. Els titulars de la targeta Ocine Fidelity Plus podran acumular punts en la compra de les entrades (fins a un màxim de 5 entrades per usuari al dia) i també en els subministraments del bar i el Caramel box. No s'acumularan punts en les invitacions de qualsevol tipus, entenent com a invitació aquelles que suposin l'emissió d'una entrada sense cost pel espectador. Ocine es reserva el dret a no oferir punts en les compres d'entrades que es beneficien de descomptes i avantatges en base a promocions especials on les condicions així ho especifiquin.

b. S'obtindrà 1 punt per cada 1 € consumit.

c. Els titulars de la targeta Ocine Fidelity Plus podran consultar el saldo i moviments a la mateixa taquilla del cinema i també al web www.ocine.es a la zona web personal.

d. Ocine es reserva el dret a variar els barems de l'obtenció de punts, sense prèvia informació.

e. Ocine es reserva el dret a bloquejar l'atorgament de punts, forçar la seva caducitat o bloquejar la targeta en cas de detectar un ús fraudulent de la Ocine Fidelity Plus per part del client.

f. Els punts tenen una caducitat de 180 dies des de la data d'obtenció de cada punt. Els punts no redimits abans de 180 dies caduquen i es perdran.

 

3. Utilització dels punts


a. Els participants poden canviar els punts obtinguts, si es compleixen les presents bases. El canvi de punts implica, en tot cas, la disminució de punts corresponents al titular de la targeta a la mateixa quantitat que els punts utilitzats en el canvi.

b. El premi haurà de ser sol·licitat pel client.

c. Les entrades no inclouen suplements. Els esdeveniments i projeccions especials no estan inclosos.

d. Es podrà accedir als premis en la següent compra a la qual s'ha aconseguit els punts necessaris per l'accés dels mateixos.

e. El canvi de punts pot realitzar-se a les taquilles del cinema, quan siguin entrades de cinema, i al bar del cinema quan siguin consumibles. Si el cinema no disposa en el moment del canvi del producte a intercanviar, es lliurarà al client un producte equivalent o superior.

f. Els productes de bar com crispetes dolces, Lipton o altres productes no detallats en la taula de punts, tindran el recàrrec habitual de cada cinema.

g. Els punts obtinguts en cap moment podran ser intercanviats per diners en efectiu.

h. La redempció dels punts serà per antiguitat, de manera que els punts no utilitzats abans de 180 dies de la seva obtenció caduquen.

4. Aspectes generals de la promoció 

a. Ocine es reserva el dret a cancel·lar el programa, modificar les seves regles i els premis en qualsevol moment, avisant a la web ocine.es i a les taquilles del cinema.

b. En cas de cancel·lació del programa els participants disposaran d'un període determinat des de l'anul·lació de la targeta per utilitzar els punts aconseguits. Passat aquest termini, els punts es consideren cancel·lats.

c. OCINE no es fa responsable de la impossibilitat de desenvolupar el programa per causes de força major o requeriments governamentals.

d. Les dades de caràcter personal dels participants seran tractats per OCINE en qualitat de responsable del tractament amb la finalitat d'oferir els serveis sol·licitats per cada participant descrits de manera general en el present document. La base legal que legitima el tractament és, inicialment, el consentiment del participant i el desenvolupament d'una prestació de serveis al seu favor. Les dades no es comunicaran a altres persones. El participant podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat i limitació dirigint-se en qualsevol moment a OCINE. Més informació sobre la política de protecció de dades de Ocine pot consultar per mitjà d'aquest enllaç.